Program:
Monday 17.9.
12:00 Doors open
12:30 Avaus ja paahtimoiden esittelyt (FI)
13:00 Raaka-aineen merkitys tekijän käsissä -paneelikeskustelu (FI)
- Ravintola Gösta: Henry Tikkanen, ravintoloitsija ja keittiömestari
- Sideshow Brewery mustalaispanimo – Brewcats – Tytötkin panee: Linda, Laura ja Siiri
- RPS Brewing RPS Coffee Roastery: Jesse Parkkali, paahtaja
- Vesilinna Restaurant: Pirjo Oksanen, ravintolayrittäjä ja viininviljelijä
- Makea Cafe & Deli: Kalle Tolonen, kahvilayrittäjä
- Mokkamestarit Oy: Mika Hannuniemi, yrittäjä ja paahtaja
- Maja Coffee Roastery: Tapani Huovinen, yrittäjä ja paahtaja
- Ravintola C : Juulia Eloranta, sommelier
- The Good Guys Kombucha: Krister Häll, yrittäjä ja kombuchan tekijä
15:00 A cultural approach to espresso tasting (EN)
- Ivan Ore, Roaster & Founder of Cafetoria roastery Oy, 2007 Finnish Cup Taster Champion, Authorized SCA Trainer
15:30 Telling The Story Together: Micro Roasters Contribution To Young Coffee Farmers (EN)
- Johannes Thoma, Hanns R. Neumann Stiftung
16:00 Kaffa Handshake, syyt miksi Kaffa Roastery halusi oman sertifioinnin ja mitä ensimmäisestä vuodesta on opittu (FI)
- Svante Hampf, perustaja ja paahtaja, Kaffa Roastery
18:00 End of day 1
Tuesday 18.9.
10:00 Doors open
10:30 Avaus ja paahtajien haastatteluja (FI)
12:30 Kaffa Handshake, syyt miksi Kaffa Roastery halusi oman sertifioinnin ja mitä ensimmäisestä vuodesta on opittu (FI)
- Svante Hampf, perustaja ja paahtaja, Kaffa Roastery
14:30 Telling The Story Together: Micro Roasters Contribution To Young Coffee Farmers (EN)
- Johannes Thoma, Hanns R. Neumann Stiftung
16:00 End of day 2